Op 13 oktober jl. ging mijn vernieuwde voorstelling ‘Puur’ in première! Ik vond het behoorlijk spannend: niet alleen heb ik het programma omgegooid en de verbindende teksten aangepast, daarnaast heb ik mezelf muzikaal flink uitgedaagd door nummers toe te voegen die buiten mijn comfort zone liggen. Gelukkig gingen de liedjes zoals ik gehoopt én we ingestudeerd hadden en waren de reacties van het publiek lovend!

Leuk voorval: 2 dames dachten dat ze kaartjes gekocht hadden voor musicalster en top vocaliste Simone Kleinsma, kom ik het podium opgelopen :-). Gelukkig konden ze er na afloop om lachen en bleek het gelukkig geen teleurstelling, in tegendeel: ze vertelde dat ze een hele mooie avond gehad hadden #pfieuw!

Nu de eerste show erop zit, de eerste spanning eraf is, hebben we nog meer zin in 16 december: ‘Puur’ in Nijmegen!