Er zijn van die optredens die je niet snel zal vergeten. Dit was er zo een! Wat heb ik genoten: van het prachtige theater, het enthousiaste publiek en van de band natuurlijk! Een heerlijke avond, wat een sfeer! Ik hoop snel weer in dit theater op te ogen treden, wie weet!

We zijn meestal vanaf een uurtje of drie s’middags in het theater aanwezig, in die paar uur voordat het optreden begint zijn we druk met het opbouwen, de soudcheck, de lichttechnicus hangt de lampen goed zodat s’avonds op de juiste plek een spot op ons staat. Ik maak het de lichtman altijd, geheel onbedoeld, erg moeilijk. Ik spring s’avonds alle kanten op, vaak net even anders dan vooraf afgesproken. Heb ik beloofd om tijdens het lied ‘Ken je mij’ voor de drums te gaan zitten, spring ik het publiek in om daar het lied te zingen, tussen de mensen. Ik denk niet dat de lichtman mij nog leuk vond aan het eind van de avond. Bij deze mijn excuses voor alle technici waar ik mee samen gewerkt heb :-).

De kleedkamer maak ik op zo’n dag helemaal van mij. Zodat ik me thuis voel en relaxed aan het optreden kan beginnen. Nou ja, rustig, het laatste half uur heb ik toch altijd weer haast wat resulteert in een ontplofte kleedkamer. Bij deze een backstage foto, en dan viel het deze keer nog mee…toch?

Tot de volgende blog!