A Tribute to Streisand | One Voice door zangeres Simone

Een stijlvol

eer
be
toon

© Steve Schapiro

nieuw theaterseizoen

In theaterseizoen 2018-2019 gaat de theatertour van zangeres Simone van den Eertwegh van start. Haar theaterconcerten staan dit jaar in het teken van Barbra Streisand. De concerten zijn gebaseerd op het legendarische concert ‘one voice’ van la Streisand.

Zangeres Simone en haar liefde voor Streisand

Tijdens de theatertour hoor, zie en voel je de bewondering van Simone voor Barbra Streisand. Simone zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen en unieke manier. Zoals alleen Simone dat kan: sprankelend, vol emotie en met een vleugje humor. Tijdens ‘A Tribute to Streisand’ onderga je avond vol heerlijke muziek. Denk aan hits zoals Evergreen, Somewhere, People, Guilty, What kind of Fool en The Way We Were.

Prijswinnares Concours de la Chanson

Zangeres en theatermaakster Simone van den Eertwegh heeft haar sporen verdiend met 3 succesvolle theaterproducties in de Nederlandse theaters. Hierin bracht ze een Nederlands, Engels en Franstalig repertoire ten gehore. Daarnaast is ze Concours de la Chanson prijswinnares en klaar om het Streisand repertoire op haar eigen unieke wijze neer te zetten. De warme klank van Simone’s stem heeft veel gemeen met die van Barbra: sluit je ogen en geniet van de klanken en emotie. Laat je meevoeren met deze bijzondere hommage aan La Streisand.

Kaartjes kopen voor de concerten van Simone’s Tribute to Streisand?

Ben jij fan van Barbra Streisand of benieuwd naar wie het aandurft om de muziek van van ‘s werelds grootste zangeres te zingen? Kom dan naar het theater of meld je hier rechts aan voor Simone’s nieuwsbrief!

20 jan 2019
Theaterconcert A Tribute to Streisand in het BREStheater te Brielle.
www.brestheater.nl

24 jan 2019
Theaterconcert A Tribute to Streisand in Rabo theater De Meenthe te Steenwijk.
www.demeente.nl

27 jan 2019
Theaterconcert A Tribute to Streisand in theater de Kattendans te Bergeijk.
www.kattendans.nl

31 jan 2019
Theaterconcert A Tribute to Streisand in theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
www.theatercastellum.nl

Believe in the power of your own voice!      Be yourself. Everyone is Unique!

Barbra Streisand

2013