A Tribute to Streisand

Bergeijk, Neterlands

Het theaterconcert ‘A Tribute to Streisand’ staat in het teken van La Streisand en dit bijzondere concert. Je hoort en voelt de bewondering voor de zangeres en de liefde voor haar stem. Zangeres Simone van den Eertwegh zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen, unieke manier

Time 8:15 PM Admission 19,50
Theater de Kattendans Eerselsedijk 4, Bergeijk, 5571 CM, Neterlands
0497-571318

Een memorabele avond in september ‘86: een concert van Barbra Streisand in haar eigen tuin, onder de sterren van Malibu. Het publiek veert op zodra het gestalte van Barbra Streisand opdoemt. Wie kent deze beginbeelden van het wereldberoemde concert ‘One Voice’ niet? De klanken van ‘s werelds’ mooiste stem nemen bezit van de avond.

Het theaterconcert ‘A Tribute to Streisand’ staat in het teken van La Streisand en dit bijzondere concert. U hoort en voelt de bewondering voor de zangeres en de liefde voor haar stem. Zangeres Simone van den Eertwegh zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen, unieke manier: sprankelend, vol emotie en een vleugje humor. Laat u meevoeren met hits zoals Evergreen, Somewhere, People, Guilty, What kind of Fool en The Way We Were.

Fan van het Streisand repertoire, of gewoon benieuwd naar wie het aandurft om de muziek van ‘s werelds grootste zangeres te zingen? De warme klank van Simone’s stem heeft veel gemeen met die van Barbra Streisand: sluit u ogen en geniet van de klanken en emotie; laat u meevoeren met deze bijzondere hommage aan La Streisand.

Zangeres en theatermaakster Simone van den Eertwegh heeft inmiddels haar sporen verdiend met drie succesvolle theaterproducties in de Nederlandse theaters waarin ze Nederlands, Engels en Franstalig repertoire ten gehore bracht. Deze Concours de la Chanson prijswinnares is klaar om het Streisand repertoire op haar unieke wijze neer te zetten.

  1. The Way We Were (live) Simone 3:23