Zojuist is hij weer verstuurd: de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws omtrent mijn zangcarriere, concertdata enzovoorts! Wil jij ook op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan en ontvang gratis mijn demo ‘The Way We Were’ als mp3 in je inbox!  

Geweldig en doodeng tegelijk: het repertoire van s ‘werelds grootste zangeres bezingen in een tribute theatershow. Toen ik hier een jaar geleden voor gevraagd werd moest ik even slikken, La Streisand’s repertoire vertolken in het theater met een Tribute to Streisand concert? Dat klonk wel heel gedurfd! Concertreeks in januari Maar zoals Liesbeth List mij […]

Precies een week geleden stond ik op het podium in Chaam. Samen met mijn Chaamse muzikanten presenteerden we ‘Kracht’ in Cultureel Centrum SKAC. Oké, Miriam komt uit Bavel, maar dat is om de hoek.  Het mag gezegd worden, wat een bijzonder lief team van medewerkers en vrijwilligers houdt dit cultureel centrum draaiende! Voorzitter Ineke zorgt er […]

Op zondag 17 december werk ik mee aan bijzonder kerstconcert in het Frits Philips Muziekcentrum in Eindhoven. Lees hieronder meer over dit concert, georganiseerd door muziekvereniging Wilhelmina. Op zondag 17 december vindt het 61ste MeezingKerstFeest in het Frits Philips Muziekcentrum te Eindhoven plaats. Dit jaar verlenen het 10 jarige muziektalent Anouk Scheepens uit Nuenen, Simone […]

Op zondag 17 september startte mijn nieuwe tour ‘ Kracht’ in Het Veur Theater te Leidschendam. In intieme bezetting deze keer: Pedro van Meel op piano en Frans van Ginneken op gitaar. Een heerlijk theater om een nieuw programma van start te laten gaan, je voelt je er binnen 5 minuten helemaal thuis. En wat […]

Na een heerlijke vakantieperiode is het nu eindelijk weer tijd voor muziek! Mijn nieuwe concertreeks ‘Kracht’ gaat op zondagmiddag 17 september van start in Het Veur Theater in Leidschendam! Onder begeleiding van topmuzikanten breng ik naast mijn eigen songs muziek muziek van de krachtigste stemmen uit de muziek: onder andere muziek van Barbra Streisand, Lara Fabian, […]

Op zondag 18 juni 2017 had ik de eer om als gastartieste op te treden tijdens het concert van het Philips Harmonie Orkest in de Wim van Doorne Kiosk in Eindhoven. Wat een ervaring, met 60 muzikanten het podium te mogen delen! Dit smaakte zeker naar meer! Ik zong onder andere ‘ Memory’ uit Cats, […]

Op zondag 18 juni 2017 treed ik op met het Philips Harmonie Orkest in de Wim van Doorne Kios in Eindhoven. Een wervelend concert in de lichte muziek, ik kijk er naar uit om met dit gerenommeerde orkest samen te werken! Het Philips Harmonie Orkest Door het grote enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten heeft het […]