Nagenieten!

Wat een ongelooflijk bijzondere avond! Precies zoals ik gehoopt had! De lancering van mijn debuutalbum ‘Puur’ in theater de Muzenval in Eersel! Samen met de band hebben we zo uitgekeken naar deze avond. De avond startte met mijn theatervoorstelling (de laatste overigens van dit seizoen, in oktober starten we met de reprise!). Na de voorstelling mocht ik de cd ontvangen uit handen van Joke Bleijs, theaterdirecteur, maar bovenal de persoon die de theaterdeuren voor mij geopend heeft. Na afloop van het optreden was er een after-party in de foyer. De cd ging als zoete broodjes over de toonbank, zo bijzonder als mensen jouw cd willen hebben! Hieronder een sfeerimpressie van de avond. Videobeelden van de avond volgen nog!

One Reply to “CD-presentatie in theater De Muzenval!”

  1. Wow wat n avond Simone en Band!!
    De show PUUR staat als een huis. Prachtige nummers van gevoelige tot krachtig namen me mee in het indruk wekkende verhaal van Simone. Zeker geen zwaarmoedige show, enige vorm van zelf spot en hilariteit aanwezig. Met een geweldige toevoeging het gastoptreden van Robert de Kok! Grandioos jullie moeten t gaan maken.
    Dank!
    Sil van Uden – Hapert

Comments are closed.