Geweldig en doodeng tegelijk: het repertoire van s ‘werelds grootste zangeres bezingen in een tribute theatershow. Toen ik hier een jaar geleden voor gevraagd werd moest ik even slikken, La Streisand’s repertoire vertolken in het theater met een Tribute to Streisand concert? Dat klonk wel heel gedurfd!

Concertreeks in januari

Maar zoals Liesbeth List mij enkele jaren geleden benadrukte: elk lied mag door iedereen gezongen worden. En zo is het, muziek is gemaakt om van te genieten, om te delen, om mensen bij elkaar te brengen. Met deze woorden in mijn achterhoofd zei ik ja, en nu is het zover: in januari 2019 ga ik een maand lang met het concert ‘A Tribute to Streisand’ het theater in.

Tribute to Streisand concert

De rode draad: het One Voice concert. Hét beroemde concert dat ze organiseerde in haar achtertuin in Malibu. Haar eerste live concert sinds lange tijd. Een memorabel concert, en een eer om het repertoire uit dit concert te mogen bezingen!

 

 

 

 

 

 

 

Kaartverkoop voor de Streisand Tribute concerten

Benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen, of gewoon net als ik een groot liefhebber van Streisand’s repertoire? Dan hoop ik van harte u in het theater te treffen! Lees hier meer over het Streisand Tribute Concert en speeldata  of kijk op de website van Nationale Theater Kassa.