Op zondag 18 juni 2017 treed ik op met het Philips Harmonie Orkest in de Wim van Doorne Kios in Eindhoven. Een wervelend concert in de lichte muziek, ik kijk er naar uit om met dit gerenommeerde orkest samen te werken!


Het Philips Harmonie Orkest

Door het grote enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten heeft het Philips Harmonie Orkest zich ontwikkeld tot een symfonisch blaasorkest van internationale allure dat een zeer gevarieerd programma brengt. Het orkest staat alom bekend om zijn veelzijdigheid, professionaliteit en flexibiliteit.

Regelmatig treedt het orkest op als begeleidingsorkest van zangsolisten. Zo hebben ze onder andere samengewerkt met Guus Meeuwis en Micheline van Hautem.

Het brengen van een kwalitatief hoogstaand, divers, vernieuwend en verrassend programma voor een groot publiek is en blijft de missie van de Philips Harmonie.

Wim van Doorne Kiosk
Alberdingk Thijmlaan / Doctor Schaepmanlaan 1
Eindhoven
Aanvang 15:00 uur
Entree gratis
Klik hier voor meer informatie en het programma.