Vandaag is mijn nieuwe single ‘ Los van jou’ uitgekomen! Deze single, afkomstig van mijn album Puur’, is geschreven door Matthijs van de Ven. Ik wilde heel graag Printeen nummer uitbrengen over Pesten. Ik wil mijn verhaal delen, belichten dat je dit pijnlijke deel van je jeugd kan overwinnen, om kan zetten naar kracht, om kan zetten naar een toekomst vol dromen. Samen met Matthijs heb ik lang gesproken over dit onderwerp, hoe we dit in een lied zouden kunnen gieten. Hij heeft het naar mijn mening prachtig verwoord. Het licht schijnt niet op de pester, die heeft al genoeg aandacht gehad, nu is het onze beurt: sterker uit de strijd, volop in het licht!

Ik weet dat het mij uiteindelijk veel gebracht heeft, ik ben een sterker persoon geworden. Ik heb jong leren knokken om iets te bereiken: dat ik er niets toe deed werd me veelvuldig klassikaal duidelijk gemaakt, ik kon nog maar een ding doen, bewijzen dat ze het mis hadden! Het heeft me uiteindelijk naar het theater gebracht, daar ben ik van overtuigd. Maar helaas weet ik maar al te goed dat dit niet voor ieder kind geldt. Voor hen vertel ik mijn verhaal, pesten moet stoppen!!

Los van jou

Tekst/ Muziek
M. van de Ven

Muzikanten
Pedro van Meel
Frans van Ginneken
Peter Sprengers
Miriam Op de Beek
Robert de Kok
Matthijs van de Ven
John Maasakkers

Filmbeelden over pesten
Afkomstig uit de korte film “Het Geheim Van Bram”.
Bekijk de film op YouTube en deel jouw verhaal.
Geproduceerd door:
SMG STUDIOS
www.smg-studios.com
Emrico Productions
www.emrico.nl

Filmbeelden Simone
Uit de videoclip ‘Nog een keer’
Geproduceerd door:
Kristiaan Sauter
Cinestudio.be

Overige beelden
Pixabay.com

Produced @ Custom Sound Studio
2016