Zo heb je een mijlpaalmomentje, en zo heb je een minder momentje. Als muzikale gast optreden tijdens het spraakmakende zondagmiddagprogramma ZO104 in Gilze. Binnen mum van tijd waren de kaarten voor deze leuke show uitverkocht, we hadden er zin in!

Tijdens de show zou ik geïnterviewd worden over mijn theatertour en debuutalbum, en natuurlijk zou ik samen met de band diverse nummers van mijn album ten gehore brengen. Na een succesvolle soundcheck stonden we in de startblokken. Het publiek arriveerde, start de muziek zou je denken… helaas: de mengtafel van het theater begaf het, daar stonden we dan, zonder geluid.

We hebben uiteindelijk akoestisch het lied ‘Troost’ ten gehore gebracht, als troost voor het teleurgestelde publiek.
Ondanks deze technische tegenvaller is het dankzij het toegewijde team, de leuke gasten en de vlotte presentatrices toch een geslaagde middag geworden. En wie weet doen wij het tijdens de volgende ZO104 nog even over, we willen Gilze graag laten horen waarom ze 4 maart 2016 écht naar het theater moeten komen!

Tot de volgende blog!

Fotograaf: Yvette Deirkauf

One Reply to “21 december – Optreden in een uitverkocht theater valt in het water”

  1. kippenvel!
    Dat was het akoestische nummer door Simone.
    Ik werd geraakt, indrukwekkende stem! Ik hoop nog meer van je te horen.
    Groetjes.

Comments are closed.