Mijlpaalmomentje! Ik ben hier zo trots op, wil dit echt even met jullie delen. Mijn single ‘Kerstmis’ is afgelopen zaterdag voor het eerst gedraaid op Radio 1. En niet door zomaar iemand, maar door Frits Spits! Niet alleen werd de single gedraaid, maar ik kreeg ook nog eens een aankondiging die mij deed blozen. En dat van deze man, een groot kenner van het Nederlandstalige kleinkunst repertoire!

Beluister hier zijn radioprogramma ‘De Taalstaat’ terug (deel 2, 30:08 uur).

Tot de volgende blog!

One Reply to “Een kerstcadeautje van Frits Spits!”

 1. Tof Simone maar je verdient t ook. Je hebt een prachtige stem en met je nieuwe Theatertour PUUR en de komst van je CD in februari hoop ik dat Frits hier aandacht aan gaat besteden in zijn programma De Taalstraat waar ik een fervent luisteraar van ben!
  Ik kan niet wachten jou daar te horen.
  Zie je graag in Hoofddorp in het theater natuurlijk!
  Voor mij ben je een mengeling van La List in de jonge Versie van de Brabantse Meeuwis!
  TOI TOI TOI
  Carine van de Berg

Comments are closed.