Op 4 juni 2016 presenteerde zangeres en theatermaakster Simone van den Eertwegh haar debuutalbum Puur!

Sterk door haar kwetsbaarheid, overtuigend door haar oorspronkelijkheid, zingt Simone met haar warme en krachtige stem de nummers recht je hart in.

In dit album staat Simone’s leven centraal in alle – en voor velen herkenbare – facetten; haar jeugd, verdriet, verliefdheid, verlies, maar ook overwinning, groei en muziek! De meeste nummers van dit album zijn speciaal voor haar geschreven, en enkele kwamen toevallig (of juist niet?) op haar pad.

Ondersteund door haar vaste muzikanten, vormt zij met haar bandleden een sterk ensemble en muzikale eenheid. Gastmuzikanten Cor Mutsers en multi-instrumentalist Robert de Kok (VOF de Kunst) voegen met hun inbreng een bijzondere dimensie toe aan de ballads op dit album. Het resultaat is een zeer persoonlijk album dat je direct raakt.

De liedjes van het album Puur worden tijdens Simone’s theatertour gespeeld door haar vaste muzikanten: Pedro van Meel op toetsen, Frans van Ginneken op gitaar, Peter Sprengers op drums/percussie en Miriam op de Beek op basgitaar.

Puur is mede mogelijk gemaakt dankzij crowdfunding, Woods Studio’s, het Brabants Kenniscentrum kunst en Cultuur en de Provincie Brabant. De eerste single ‘Nog een keer’ is onlangs uitgekomen. De videoclip is geproduceerd en gefilmd door de Belgische documentairefotograaf en filmmaker Kristiaan Sauter. De kleding in de clip is gesponsord door Clouds of Fashion, een hippe kledingzaak in hartje Antwerpen.

Kristiaan SauterLOGO

Het debuutalbum ‘Puur’ van Simone is te bestellen voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Mail uw voor- en achternaam naar info@simonezingt.nl. U ontvangt een bevestiging met gegevens over de betalingswijze. Na ontvangst van de betaling wordt Simone’s album naar u toegestuurd.