Precies een week geleden stond ik op het podium in Chaam. Samen met mijn Chaamse muzikanten presenteerden we ‘Kracht’ in Cultureel Centrum SKAC. Oké, Miriam komt uit Bavel, maar dat is om de hoek. 

Tijdens het concert kracht in het SKAC te Chaam
Miriam Op de Beek

Het mag gezegd worden, wat een bijzonder lief team van medewerkers en vrijwilligers houdt dit cultureel centrum draaiende! Voorzitter Ineke zorgt er samen met haar rechterhand Tineke voor dat je aan niets ontbreekt. Deze twee theaterliefhebbers zetten zich elke dag weer voor 300% in.

De voorstelling was voor de muzikanten en mij van A tot Z genieten: muziek mogen maken voor een volle zaal mensen met humor, heerlijk. Wat hebben we gelachen! Het was mede daardoor een voorstelling met interactie, emotie en humor, deze ingrediënten samen zorgen voor een succesvolle en unieke avond.

Namens Miriam, Pedro, Frans en ik: SKAC hartelijk dank voor de gastvrijheid en gezelligheid, een warm bad! We hopen snel weer terug te komen, misschien de try-out voor de volgende tour? Ik hoop dat de vrijwilligers dan ik elk geval elk nummer mee kunnen zingen, zij hebben van Ineke namelijk allemaal een exemplaar van mijn album cadeau gekregen (!). Want zonder de inzet van deze mensen zou het SKAC niet kunnen bestaan!

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Theaterconcert Kracht, SKAC te Chaam”]