De voorbereidingen voor de reprise-tour van Puur zijn in volle gang. In aanstorming naar het eerste optreden op 13 oktober in de Schalm in Veldhoven hebben we een nieuw lid toegevoegd aan onze vaste band!

Niemand minder dan multi-instrumentalist Robert de Kok (bekend van VOF de Kunst) voegt met zijn scala aan instrumenten (o.a. accordeon, dwarsfluit en saxofoon) en zijn markante persoonlijkheid een extra dimensie toe aan onze muziek en optredens.

 

Robert de Kok 

Robert de Kok is een zeer gedreven en professionele muzikant die al heel wat jaartjes meedraait. Hij studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium met als vakken dwarsfluit, saxofoon en piano. Sinds 1986 is hij lid van VOF de Kunst als saxofonist en accordeonist.

Naast zijn werkzaamheden al muzikant is hij directeur/eigenaar van muziekschool de Heraut waar hij les geeft op dwarsfluit, saxofoon, blokfluit, accordeon, klarinetten piano.