Ondanks dat je al het nieuws over mijn zangcarrière kunt lezen op de nieuwspagina van deze website, miste ik een persoonlijkere manier om jullie op de hoogte te houden van al mijn bezigheden. Een muziekcarrière omvat zoveel meer dan alleen de optredens, dat wil ik ook delen! Vandaar deze blog. Heb je vragen of opmerkingen? Plaats ze hieronder!

Over 2 weken (17 april a.s.) sta ik samen met de jongens met ‘Van List tot Heden’ in theater aan het Vrijthof in Maastricht. Je voorbereiden op een theatervoorstelling gaat verder dan je repertoire goed beheersen. Ook je lijf moet klaar zijn. Als je niet fit bent ben je na 45 minuten uitgeput, en dan ben je pas op de helft. Voor een Bourgondiër als ik is het erg moeilijk om al het lekkers te laten staan en in shape te raken voor een tour. Nu komt 17 april erg dicht bij en naast het fit voelen wil ik me ook graag zeker voelen in mijn outfit, hoogste tijd om nog even een extra tandje bij te zetten en die Paaskilo’s kwijt te raken de komende 2 weken!

Vandaag dus maar begonnen om nog een beetje gezonder te eten. In de koelkast vond ik 2 Courgettes, met de paasdagen hebben die twee verloren van het suikerbrood, gekookte eitjes en de Chardonnay. Raar he? :-).

soep
Ik heb vervolgens één uitje gesnipperd, even fruiten met een teentje knoflook… 1/2 liter kippenbouillon en de courgettes erbij. 45 minuten laten pruttelen, pureren en op smaak maken met wat peper en zout: klaar is de Courgettesoep! Hij is echt super lekker, dit maakt lijnen makkelijk (oké, draaglijk :-))!

Hebben jullie nog lekkere recepten om deze 2 weken gezond door te komen?