Zangeres boeken

Naast Simone’s theateroptredens is zangeres Simone ook te boeken voor uw evenement, feest of ceremonie. Simone is een professionele en veelzijdige zangeres met humor: of het nu gaat om een muzikaal intiem ontvangst van uw gasten, het omlijsten van een diner of zang tijdens uw ceremonie of receptie, Simone heeft voor elke gelegenheid de juiste touch, het juiste repertoire én de juiste muzikanten. 

Zangeres boeken
Simone weet met haar warme en unieke stemgeluid én haar humor uw gasten te raken en te vermaken. Simone is te boeken met haar voltallige band, met een klein combo of onder begeleiding van orkestbanden. Hieronder enkele mogelijkheden:


Stijlvol & muzikaal in een semi-akoestische setting
Simone vormt samen met haar vaste gitarist en pianist een stijlvolle muzikale setting tijdens uw ceremonie of exclusief diner. Simone heeft een chique voorkomen en is een professional, ze voelt bij de aanvang van uw evenement aan wat de gewenste sfeer en setting is en past hier direct haar muziek en presentatie op aan.

Exclusief optreden met de juiste allure voor uw bijzondere gasten
Simone tourt al vijf jaar met haar theatervoorstelling door Nederland. Deze concerten zijn exclusief, stijlvol en internationaal, daardoor ook zeer geschikt als muzikale opluistering tijdens uw bijzondere event. een exclusief event. Simone zingt in het Engels, Frans en Nederlands, naast haar eigen muziek uit haar theatershows brengt zij nummers van onder andere Barbra Streisand, Lara Fabian, Vaya Con Dios en Bette Midler.


De optredens worden door Simone op maat gemaakt, zijn (indien gewenst) interactief en uniek! Zoekt u een zangeres voor uw bedrijfsfeest, diner, huwelijk, receptie of zakelijk evenement? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Simone via het contactformulier.