Zangeres boeken

Naast Simone’s theateroptredens verzorgt zij ook optredens voor particulieren en bedrijven. Simone is een professionele en veelzijdige zangeres: of het nu gaat om een muzikaal intiem ontvangst van uw gasten, het omlijsten van een diner of zang tijdens uw ceremonie of receptie, Simone heeft voor elke gelegenheid het juiste repertoire én de juiste muzikanten. Wilt u een zangeres boeken voor uw event, dan bent u bij Simone aan het juiste adres!

Simone weet met haar warme en unieke stemgeluid én haar humor uw gasten te raken en te vermaken. Simone treedt op met haar voltallige band, of met een klein combo. Hieronder enkele mogelijkheden:


Stijlvol & muzikaal in een semi-akoestische setting
Simone vormt samen met haar vaste gitarist en pianist een stijlvolle muzikale setting tijdens uw ceremonie of exclusief diner. Simone is een professional, ze voelt bij de aanvang van uw evenement aan wat de gewenste sfeer en setting is en past hier direct haar muziek en presentatie op aan.

Theaterconcert met de juiste allure voor uw bijzondere gasten
Simone tourt al vijf jaar met haar theatervoorstelling door Nederland. Deze concerten zijn exclusief, stijlvol en internationaal, daardoor ook zeer geschikt als muzikale opluistering tijdens een bedrijfsevenement of diner voor uw Executives. Simone zingt in het Engels, Frans en Nederlands, naast haar eigen muziek uit haar theatershows brengt zij nummers van onder andere Barbra Streisand, Lara Fabian, Vaya Con Dios en Bette Midler.


De optredens worden door Simone op maat gemaakt, zijn (indien gewenst) interactief en uniek! Zoekt u een zangeres voor uw bedrijfsfeest, diner, huwelijk, receptie of zakelijk evenement? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Simone via het contactformulier.