Mogelijkheden

Naast Simone’s theateroptredens verzorgt zij ook optredens voor particulieren en bedrijven. Simone is een professionele en veelzijdige zangeres: of het nu gaat om een muzikaal intiem ontvangst van uw gasten, het omlijsten van een diner of zang tijdens uw ceremonie of receptie, Simone heeft voor elk event het juiste repertoire én de juiste muzikanten.

Simone weet met haar warme en unieke stemgeluid én haar humor uw gasten te raken en te vermaken. Simone treedt op onder begeleiding van orkestbanden, of met een pianist, gitarist en saxofonist/accordeonist. Ook kunt u Simone boeken met haar voltallige band, alle opties zijn mogelijk. Hieronder enkele mogelijkheden:


Stijlvol & muzikaal in een semi-akoestische setting
Simone samen met haar muzikanten vormen een sfeervolle en stijlvolle muzikale aanvulling na uw ceremonie, of tijdens uw bedrijfsdiner. Simone creëert sfeer door zich aan te passen aan de wensen van het moment.

De akoestische setting is geheel naar uw wens muzikaal in te vullen, waarbij u kunt kiezen uit muziekstijlen en samenstelling: een pianist, een gitarist, een saxofonist/accordeonist of een complete band, alles is mogelijk.

Theaterconcert met de juiste allure voor uw bijzondere gasten
Simone tourt al vier jaar langs diverse theaters met haar eigen theatershows. Deze concerten zijn exclusief, stijlvol en internationaal, zeer geschikt als muzikale opluistering tijdens een belangrijk diner voor uw Executives. Simone zingt in het Engels, Frans en Nederlands, komen uw gasten uit een ander werelddeel? Dan zal Simone dit op een subtiele manier verwerken in haar optreden. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Simone zingt naast haar eigen muziek uit haar theatershows nummers van onder andere Barbra Streisand, Adele, Bette Midler, Lara Fabian en meer…


De optredens worden door Simone op maat gemaakt, zijn (indien gewenst) interactief en uniek! Zoekt u een zangeres voor uw bedrijfsfeest, diner, huwelijk, receptie of zakelijk evenement? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Simone via het contactformulier.