Links

stoppestennu_logo_varianten-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu zet zich in om pesten te stoppen. Pestgedrag stoppen, begint bij jezelf. Wat doe jij om pesten te stoppen? Wat doe ik? Maak het verschil!

www.stoppestennu.nl


Kristiaan Sauter

Cinestudio

Documentaire fotograaf en filmmaker Kristiaan Sauter verzorgt de videoclips en trailer voor Puur! Deze Belgische kunstenaar is ongekend creatief en levert uniek materiaal. Onze eerste samenwerking resulteerde in de videoclip van mijn single ‘Nog een keer’ binnenkort onder andere te bewonderen op deze site.

www.cinestudio.be


xlogo-sven-sophie.png.pagespeed.ic.bwhYy7GBpR

 

 

 


Sven & Sophie

Deze winkelketen verzorgd de panty’s die ik draag tijdens mijn voorstellingen. Wat je draagt, bepaalt hoe je je voelt. Mede door Sven&Sophie ga ik zelfverzekerd het podium op!

www.svensophie.nl


 

Woods Studios

Woods Studios

Diverse promotiefoto’s en ook het artwork van mijn album ‘Puur’ zijn het werk van het creatieve duo Peter en Sofie van Hout (vader en dochter) van Woods Studios.
De website van deze professionele fotografen en ontwerpers is de moeite van een bezoek waard.

www.woodsstudios.nl


Bovenaan Internet
Bovenaan Internet, zoekmachine optimalisatie

Dé reden waarom deze website zo goed te vinden is: Bovenaan Internet is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), waardoor mijn website hoger in Google en andere zoekmachines wordt getoond. Een aanrader voor iedereen die zijn website serieus neemt!

www.bovenaaninternet.nl