Mogelijkheden

Simone van den Eertwegh is een professionele en veelzijdige zangeres. Of het nu gaat om een muzikaal intiem ontvangst van uw gasten, het omlijsten van een diner of zang tijdens uw ceremonie of receptie, Simone heeft voor elk event het juiste repertoire én de juiste muzikanten. 

Ceremonie
Een ceremonie is uw moment: stijlvol, romantisch maar vooral uniek en persoonlijk. En zo hoort ook de muziek te zijn, bijzonder, uniek, professioneel en stijlvol. Waar uw ceremonie ook plaats vind, Simone denkt graag met u mee voor de juiste muzikale opluistering tijdens de dag van uw leven. Met pianist? Gitarist? Of beide? Alles is mogelijk.

Stijlvol & muzikaal in een semi-akoestische setting
Simone samen met haar muzikanten vormen een sfeervolle en stijlvolle muzikale aanvulling na uw ceremonie, of tijdens uw bedrijfsdiner. Simone creëert sfeer door zich aan te passen aan de wensen van het moment.

De akoestische setting is geheel naar uw wens muzikaal in te vullen, waarbij u kunt kiezen uit muziekstijlen en samenstelling: een pianist, een gitarist, een saxofonist/accordeonist of een complete band, alles is mogelijk.

Theaterconcert met de juiste allure voor uw bijzondere gasten
Simone tourt al vier jaar langs diverse theaters met haar eigen theatershows. Deze concerten zijn exclusief, stijlvol en internationaal, zeer geschikt als muzikale opluistering tijdens een belangrijk diner voor uw Executives. Simone zingt in het Engels, Frans en Nederlands, komen uw gasten uit een ander werelddeel? Dan zal Simone dit op een subtiele manier verwerken in haar optreden. Informeer naar de mogelijkheden via info@simonezingt.nl

Simone zingt naast haar eigen muziek uit haar theatershows nummers van onder andere Adele, Bruno Mars, John Legend, Anouk, Bette Midler, Lara Fabian, Caro Emerald, John Mayer, Beyoncé, Racoon, Ilse DeLange, Michael Jackson, Barbra Streisand en meer…

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Simone via info@simonezingt.nl