Boeken

Simone van den Eertwegh is een veelzijdige zangeres met een dijk van een stem: uniek en warm. Haar optredens zijn professioneel, origineel en persoonlijk. Of u nu een zangeres wil boeken voor een muzikaal intiem ontvangst van uw gasten, het omlijsten van uw diner of zang tijdens uw ceremonie of receptie: Simone heeft voor elk evenement de juiste insteek, het juiste repertoire én de juiste muzikanten om de ideale sfeer voor uw gasten neer te zetten.  

Stijlvol & muzikaal in een semi-akoestische setting
Simone samen met haar muzikanten vormen een sfeervolle en stijlvolle muzikale aanvulling tijdens uw event. Simone creëert memorabele momenten door zich aan te passen aan de gasten en de sfeer van het moment.
De setting is naar uw wens muzikaal in te vullen, waarbij u kunt kiezen uit muziekstijlen en samenstelling: een pianist, gitarist of een complete band, alles is mogelijk.

Theaterconcert met de juiste allure voor uw bijzondere gasten
Simone tourt al vier jaar langs diverse theaters met haar eigen theatershows. Deze concerten zijn exclusief, stijlvol en internationaal, en daardoor ook zeer geschikt als muzikale opluistering tijdens uw event. Simone zingt in het Engels, Frans en Nederlands. Komen uw gasten uit een ander werelddeel? Dan zal Simone dit op een subtiele manier verwerken in haar optreden.

Simone zingt klassiekers van onder andere Barbra Streisand, Lara Fabian, Adele, John Legend, Bette Midler, Nina Simone, Trijntje Oosterhuis, Vaya Con Dios, Sam Smith en andere bekende artiesten.

Simone Solo
Simone is ook te boeken onder begeleiding van orkestbanden. klassiekers van bovengenoemde artiesten, pophits, 80’s, Nederlandstalig tot easy listening. Geef uw voorkeur aan en Simone creëert een optreden op maat.

Neem voor meer informatie contact op met Simone via info@simonezingt.nl