Afgelopen week mocht ik weer de studio in! We zijn volop bezig met de voorbereidingen want eind mei gaan onze bandleden de studio in om de eerste nummers in te spelen! Om dit goed te kunnen doen hebben de mannen mijn zanglijn nodig, daarom mocht vorige week alvast even warmdraaien en wat tracks inzingen. Zo ontzettend leuk om te doen! Je voelt echt dat de nummers groeien, dat er steeds meer gevoel in gelegd wordt, ik kan niet wachten om jullie wat te laten horen!

Er was ook nog even tijd voor ontspanning. Afgelopen weekend was écht weekend, lekker rommelen in huis: de garage opgeruimd en onze tuin zomer klaar gemaakt. Ik kan zo genieten van het opruimen van de garage of keukenkastjes, heerlijk vind ik dat. Ik weet het, klinkt vast super suf maar ik wordt echt gelukkig van opgeruimde kastjes waarbij alle oortjes van de koffiekopjes de zelfde kant op staan en alle borden gesorteerd zijn op kleur. Of de planken in de garage overzichtelijk met allemaal dezelfde opbergboxen… Ach, iedereen heeft toch wel van dit soort ‘bijzondere eigenschappen’, toch?

Tot de volgende blog!